Nukkekotiharrastuksenikin on lähinnä keräilyä, koska kädentaitoni ovat mitättömät. Tykkään ostella valmiita huonekaluja sekä muiden valmistamia ihania tavaroita. Toki haluaisin itse osata tehdä vaikka mitä, mutta se ei kuitenkaan ole minulle mikään ongelma. Nukkekoteilua voi harrastaa muutenkin, kuin itse kaiken väkertämällä. Kadehdin kyllä niitä, jotka oikeasti osaavat väkertää kaikkea mahdollista.

Minulla on pari nukkekotia, joiden sisustus on koko ajan muutoksessa ja kesken. En ole niihin tyytyväinen.

Sinisen talon sisustus on tällä hetkellä kaaoksessa. Entisajan mummot istuvat nykyaikaisessa talossa =D Löysin nuo mummot kirpparilta ja istutin sohvalle. Tämä on ensimmäinen nukkekotini lapsuuden jälkeen ja olen ajatellut muuttaa tämän hiukan arvokkaamman näköiseksi huonekalujen suhteen. En tykkää tästä tallaisena. En vaan vielä ole aloittanut muutosta. Muut keräilyjutut tuppaavat viemään kaikki rahat ;)

Vaaleanpunaisessa talossa asuvat mummo ja vaari. Tämänkin sisustus on kesken.

Viime viikonloppuna sain isäni tekemän kahvilarakennuksen. En ole sitä vielä ehtinyt sisustaa kunnolla, joten lisäkuvia ei vielä ole. Rakennus on tehty vanhoista keittiökaapiston hyllyistä. Tykkään talosta todella paljon. Talo on vielä pikkupöytien päällä, koska minulla ei ole sopivaa senkkiä sen alle.